- Úvod
- PAELLA
- Paella ocelové pánve
- Ocelová pánev Paella 42 cm
Ocelová pánev Paella 42 cm

- Novinka
- Kompletní specifikace
- Související zboží10
- Ocelová pánev Paella 42 cmexpedice 3-5 dnů590 Kč488 Kč bez DPH
Ocelová leštěná paella pánev je vhodná pro vaření na plynovém hořáku, v trube nebo otevřeném ohni.
Vhodná na grilování, vaření, zapékáním, paella pokrmy.
TECHNICKÉ PARAMETRY
Průměr bez oušek: 42 cm.
Počet porci: 10 porci.
Materiál: leštěná ocel bez povrchové úpravy.
Paella je regionální pokrm ze Španělského východního pobřeží (Valencia)
Paella je typické španělské jídlo z rýže, podobné rizotu nebo kari.
Paella pánev / Paellara je kulatá nádoba, která se používá k přípravě Španělské paelly
Pánev je vyrobena z leštěné oceli bez povrchové úpravy a je vhodná pro vaření na otevřeném ohni, paella hořáku, či plynovém sporáku.
Dno pánve je speciálně ražené tak aby se zamezilo jakékoliv deformací způsobené teplem. Jedna se o pravidelné malé prohlubně, Které dnes vyrazí lis. Ale ještě v předválečných časech bylo toto ražení prováděno ručně.
Námi prodávané paella pánve jsou vyrobeny největším výrobcem a distributorem paella pánví na světě. Španělskou firmou Garcima s.l
Před prvním použitím.
Odstraňte všechny štítky a nálepky z paella pánve.
Pánev naplňte vodou a přiveďte k varu. Použitím ochranných odolný proti teplu rukavic opatrně vylijte vodu a pánev omyjte pomocí žínky a běžného mycího prostředku. Následně pánev vytřete do sucha, například papírovými ubrousky. Nalijte na pánev trochu jedlého oleje a potřete jím celou pánev, i z vnější strany.
Po použití paellary.
Nalijte do pánve vodu a nechte chvíli odmočit.
Následně použijte běžný prostředek na nádobí a pomocí houbičky krouživým pohybem pánev omyjte.
Je třeba pánev umýt z vnitřní iz vnější strany.
Nepoužívejte agresivní prostředky ani drátěnku.
Ocelová leštěná paella pánev je vhodná pro vaření na plynovém hořáku, v trubte nebo otevřeném ohni.
Vhodná na grilování, vaření, zapékáním, paella pokrmy.