Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Registrace 5 % sleva

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 

 

 


 

Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

Pečící keramické pánve

Pečící keramické pánve

 

Nerezová pánev s řetízkem 42 cm

Nerezová pánev s řetízkem 42 cm

 

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Kotlíkový set 42 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 42 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Plynová stolička průmyslový vařič 8,6kW

Plynová stolička průmyslový vařič 8,6kW

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy

 

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 


Nerezový kotlíkový set 31 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 31 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!


Kotlíkový gulášový set 36 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 36 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotliny VARIO 1

Kotliny pro kotlíky VARIO 1

 


Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

Kotlíkové gulášové soupravy

Kotlíkové gulášové sety - Smalt

 

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 


Grilovací sady

Grilovací sady

 

Grilovací železná pánev 36 cm

Grilovací železná pánev 36 cm

 

 

ZABIJAČKOVÉ NEREZOVÉ KOTLE

ZABIJAČKOVÉ NEREZOVÉ KOTLE

 

SMALTOVANÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLE

SMALTOVANÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLE

 

VELKÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLÍKY

VELKÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLÍKY

 

 

SERVÍROVACÍ KOTLÍKOVÝ

SET 0,8 L

Servírovací Kotlíkový set 0,8 L

 

Stojan s poistní kladkou

 

Ohnište + stojan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partneři:

Slevy, výprodej zboží a služeb

Slevy, akce, slevové kupóny a výprodeje zboží a služeb

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NOVINKY

arr3Stojan s poistní kladkou  KOUPIT ZDE   ... arr3Gril s roštom  KOUPIT ZDE    ... arr3Ohnište + stojan   Více informaci zde... arr3Chránič plamene - ohniště Více informaci zde... arr3Kotel nerez 50 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 60 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 70 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 80 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 100 L Více informaci zde...

 

Drátěný koš do kotle

Drátěný koš do kotle

 

NOVINKY

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

 Litinová pánev na dřevěném prkénku 27 x 17,5 cm Grada

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 23 x 14 cm Grada

 

Pánev na pečení a grilování

Pánev na pečení a grilování Royalty Line

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Grilovací deska 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

 

SUPER AKCE

 Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

Vidlička na opékání 4 ks

Vidlička na opékání 4 ks

 

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

 

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

 

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

 

 

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 100 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 100 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

 

Zabijačková nerezová souprava 80L MAX + 2 servírovací kotlíky

Zabijačková nerezová souprava 80L MAX + 2 servírovací kotlíky

 

Zabijačkové nerezová souprava 50L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 50L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Zabijačkové nerezová souprava 70L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 70L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Plničky klobás a jitrnic

 

Plnička klobás a jitrnic 3 kg

Plnička klobás a jitrnic 3 kg


Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

 

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

 

 

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

 

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

 


Stojany s kladkou + měděné kotlíky

Stojany s kladkou + měděné kotlíky

 

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

 

 

Vysoká teleskopická trojnožka s kladkou + pojistka

Vysoká teleskopická trojnožka s kladkou + pojistka

 

Trojnožka s kladkou + pojistka

Trojnožka s kladkou + pojistka

 

Party set GRIL

Party set GRIL

 

 

Party set MIX

Party set MIX

KONTAKTY

Kotliky Kotle.cz
tel: Eshop: +421 905 580 562
info@kotlikykotle.cz
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Ochrana osobních údajů e-shopu kotlikykotle.cz
  1. Společnost enet corp, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 46800565, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 83619 / B Slovenská Republika (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno enet corp s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Prepravca Direct Parcel Distribution SK s.r.o. Technická 7, 821 04 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť SINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť FINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kotlikykotle.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kotlikykotle.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.