Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Registrace 5 % sleva

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 

 

 


 

Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

Pečící keramické pánve

Pečící keramické pánve

 

Nerezová pánev s řetízkem 42 cm

Nerezová pánev s řetízkem 42 cm

 

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Kotlíkový set 42 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 42 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Plynová stolička průmyslový vařič 8,6kW

Plynová stolička průmyslový vařič 8,6kW

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy

 

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 


Nerezový kotlíkový set 31 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 31 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!


Kotlíkový gulášový set 36 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 36 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotliny VARIO 1

Kotliny pro kotlíky VARIO 1

 


Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

Kotlíkové gulášové soupravy

Kotlíkové gulášové sety - Smalt

 

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 


Grilovací sady

Grilovací sady

 

Grilovací železná pánev 36 cm

Grilovací železná pánev 36 cm

 

 

ZABIJAČKOVÉ NEREZOVÉ KOTLE

ZABIJAČKOVÉ NEREZOVÉ KOTLE

 

SMALTOVANÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLE

SMALTOVANÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLE

 

VELKÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLÍKY

VELKÉ ZABIJAČKOVÉ KOTLÍKY

 

 

SERVÍROVACÍ KOTLÍKOVÝ

SET 0,8 L

Servírovací Kotlíkový set 0,8 L

 

Stojan s poistní kladkou

 

Ohnište + stojan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partneři:

Slevy, výprodej zboží a služeb

Slevy, akce, slevové kupóny a výprodeje zboží a služeb

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NOVINKY

arr3Stojan s poistní kladkou  KOUPIT ZDE   ... arr3Gril s roštom  KOUPIT ZDE    ... arr3Ohnište + stojan   Více informaci zde... arr3Chránič plamene - ohniště Více informaci zde... arr3Kotel nerez 50 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 60 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 70 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 80 L Více informaci zde... arr3Kotel nerez 100 L Více informaci zde...

 

Drátěný koš do kotle

Drátěný koš do kotle

 

NOVINKY

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

 Litinová pánev na dřevěném prkénku 27 x 17,5 cm Grada

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 23 x 14 cm Grada

 

Pánev na pečení a grilování

Pánev na pečení a grilování Royalty Line

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Grilovací deska 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

 

SUPER AKCE

 Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

Vidlička na opékání 4 ks

Vidlička na opékání 4 ks

 

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

 

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

 

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

 

 

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 100 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 100 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

 

Zabijačková nerezová souprava 80L MAX + 2 servírovací kotlíky

Zabijačková nerezová souprava 80L MAX + 2 servírovací kotlíky

 

Zabijačkové nerezová souprava 50L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 50L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Zabijačkové nerezová souprava 70L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 70L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Plničky klobás a jitrnic

 

Plnička klobás a jitrnic 3 kg

Plnička klobás a jitrnic 3 kg


Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

 

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

 

 

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

 

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

 


Stojany s kladkou + měděné kotlíky

Stojany s kladkou + měděné kotlíky

 

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

 

 

Vysoká teleskopická trojnožka s kladkou + pojistka

Vysoká teleskopická trojnožka s kladkou + pojistka

 

Trojnožka s kladkou + pojistka

Trojnožka s kladkou + pojistka

 

Party set GRIL

Party set GRIL

 

 

Party set MIX

Party set MIX

KONTAKTY

Kotliky Kotle.cz
tel: Eshop: +421 905 580 562
info@kotlikykotle.cz
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas enet corp, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 46800565, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 83619 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů