Novinky
25.07.2019
Lávový kámen na grilování 34,5 x 21,5 cm
Grilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny, ovoce, pizzy. Na rozpáleném lávovém kameni lze grilova... číst celé
25.07.2019
Lávový kámen 38,5 x 23 cm
Grilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny, ovoce, pizzy. Na rozpáleném lávovém kameni lze grilova... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIKY, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 51769476, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 129159 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 Kotlíky na guláš

Levné kotlíky na guláš

Sklad, stav objednávek, osobní odběr, reklamace: + 421 948 212 600, +421 902 212 007

e-shop: +421 905 580 562

 Kotlik na gulas

Kotlík na guláš

Smaltovaný kotlík

Nerezový kotlík

Nerezový kotlík

Měděný kotlík

Litinový kotlík

Železný kotlík

Kotlík na ryby

Servírovací kotlík

Smaltovaný kotel

Nerezový kotel

Kotlíkové soupravy a zabijačkové soupravy

Kotlíky s trojnožkou

Kotlíky s nerezovou kotlinou

Kotlíky s kovovou kotlinou

Kotlíky se žáruvzdorné. kotlinou

Kotlíky se smaltovanou kotlinou

Kotlíky s chráničem, ohništěm

Kotlíkové soupravy BIG PARTY

Servírovací sady

Zabijačkové soupravy

Pánve, woky, soupravy

Grilovací soupravy

Litinová pánev

Nerezová pánev

Ocelová pánev

Smaltovaná pánev

Nepřilnavá pánev

Wok, průměr: 31 cm

Wok, průměr: 36 cm

Objednat telefonicky
Copyright © 2014-2020 KOTLIKYKOTLE.CZ, všetky práva vyhradené..
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.